Szerettem volna több látogatót a webshopba, nem hittem volna, hogy összejön

Van egy boltom, ami egészen jól ment már, igaz több, mint 5 éve ugyan ott vagyunk és megismertek már minket a helyi emberek. Így ha a termékeinkre van szükség tudják, hogy hol keressenek, már amikor nyitva lehetünk.. Hát igen, a lezárások igen súlyosan érintették a mi iparágunkat is. Még a nagyker is komolyabban megérezte, ahonnan az árukat szoktam rendelni.

Nekünk azonban szerencsénk van. Még egy pár éve gondolkoztam nyáron, hogy mi lenne, ha nem csak itt helybe tudnánk eladni, hanem a környező nagyobb városokba is. Akkor épp nem ment annyira a bolt és szerettem volna ezen változtatni. Így hosszas gondolkozás után arra jutottunk a párommal, hogy kell a bolt és jól is megy, de a jövő már a webáruházaké, így azt is kell nyitnunk.

El is készítettük egy profi csapattal a webshoppot. Amivel alapvetően elégedettek voltunk. Jött is rá forgalom, szépen mentek is a dolgaink. Aztán ahogy tavaly indult ez az időszak éreztem, hogy a webshoppot jobban fel kell pörgetni, mert itt még komoly gondok lehetnek. Talán emiatt van még talpon a vállalkozásunk, mert most, hogy a bolt hetek óta zárva én nem is tudom miből fizetném ki a csekkeket. Visszatérve a webshophoz a készítő csapat azt ajánlotta még tavaly, hogy kezdjünk el egy komoly linképítés és SEO munkát az oldalra, fix havi díjért és az meg fogja hozni a kívánt nézettséget.

Mivel a shopnál korrektek voltak és elégedett voltam bele is vágtam velük a közös munkába és az vezetett el oda, ahol most tartunk. A webshop tartja el a céget és a boltot is. Bele se merek gondolni mi lenne, ha nem lenne.

Leave a Comment