Mert a kép a lényeg

Közel öt éve hogy úgy döntöttem, hogy ékszereket szeretnék készíteni. Természetesen már akkor tudtam, hogy ez nem egy egyszerű és egy könnyű út, de egy barátnőmtől kaptam ajándékba egy ékszerkészítő tanfolyamra egy kis ízelítő bekukkantást, és teljesen magával ragadott az egész. Onnantól én tudtam, hogy pályát tévesztettem, és bizony mindenképpen szeretnék, ha egyelőre mellékállásként is, ékszerkészítéssel foglalkozni. Számtalan és egy tanfolyamot el is végeztem azóta és már jó pár darab egyedi készítésű nyaklánc, karkötő, gyűrű és fülbevaló elhagyta a kezem, és talált boldog, új gazdára. Most már ott tartok, hogy számtalan kiállításon részt veszek és sok-sok hétvégi vásár és rendezvény az árusító helyem.

Kinőni kezdem talán, és arra gondoltam, hogy most már azért fogok dolgozni, hogy lehessen egy kis tőkém, hogy később már csak ezzel tudjak foglalkozni, és ne csak a szabadidőmben vagy hétvégén tudjak egyedi csodákat készíteni, ha épp nincs vásár vagy valamilyen rendezvény ahova ellátogatok. Ez így ugyanis kicsit nehézkes, mert hét közben alig van időm bármit foglalkozni az ékszerekkel, hétvégén pedig árulom őket, szóval nem nagyon marad időm az alkotásra magára. Szerettem volna átmenni négy vagy hat órás munkaidőbe a munkahelyemen, de ebbe nem nagyon akarnak belemenni.

Így hát arra gondoltam, hogy csinálok egy webshopot, ahol kénye kedvére válogathat mindenki, és akkor nem kell minden rendezvényre ellátogatnom, néhányat ki tudok hagyni, amikor is tudok újabb gyönyörűségeket készíteni. El is kezdtük a munkákat és már áll a shop váza, de hát felhívták rá a figyelmemet, hogy itt nem is a szöveg a legfőbb döntő tényező a vásárlások esetén, vagy a design, a színek, hanem bizony azok a képek, amik fel vannak téve az ékszerekről a weboldalra, legfőképp pedig azok minősége. Az ékszerfotózás pedig tényleg egy külön szakterület, a fotodastudio munkája azóta már bebizonyította számomra, hiszen teljesen egyedi és gyönyörű képeket készítenek számomra. Így már minden adott ahhoz, hogy a webshop tökéletesen megkezdje munkáját.

Leave a Comment