A legnagyobb félelmem volt eddig

Mondhatja mindenki, hogy túl félős vagyok, vagy akár azt is, hogy paranoiás, de bizony nekem hihetetlen fontos a cég munkavédelem területén betöltött külső szakértőinek lelkiismeretes, tökéletes munkája, aminek eredményeképp a munkavédelmi rendszerünk nem csak a jegyzőkönyvek és papírok mentén felel meg a törvényi előírásoknak, hogy egy ellenőrzés során biztosan ne kapjunk büntetéseket, hanem egy korrekt, erős védelmet nyújtó munkavédelmi rendszert biztosít számunkra. Gondoljunk csak bele ugyanis, hogy mekkora bajba sodorhat egy építőipari tevékenységgel foglalkozó céget az, hogy ha egy munkavédelmi baleset során a nem megfelelő előre gondolkodás, és a látszat munkavédelmi előírások, oktatás és rendszer felelőssége bebizonyosodik a vizsgálatok során.

Persze arról nem is beszélve, hogy ember életek múlhatnak azon, hogy a vállalat mekkora hangsúlyt fektet a munkavédelmi rendszerre és annak minden egyes részfeladatára. Nálam az lehetetlen, hogy ez a feladatkör ne profi szakemberekkel legyen megoldva, olyanokkal, akik nem csak látszat tevékenységet végeznek, hanem valódi biztonságot nyújtanak az építkezésen dolgozó szakembereink számára.

Én szeretek nyugodtan aludni, és azt is elmondhatom, hogy ha valaki nem tudja megütni ezt a lécet a munkavédelem feladatait illetően, akkor keresek mást, mert már erre is volt példa. Hála a jó égnek most már nagyon egymásra találtunk az activesafety csapatával, akik tökéletes munkát végeznek nálunk, és ez nem csak a nagyobb biztonságot és tökéletesebb rendszert jelenti, hanem azt is, hogy sokkel kevesebb időt és energiát kell rászánnunk arra, hogy ezek a feladatok maradéktalanul el legyenek látva, és rendelkezzen az activesafety csapata a megfelelő minőségű és mennyiségű információval és kapcsolattartással, ami a munkájukhoz szükséges. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, biztos vagyok benne, hogy senki sem lesz csalódott, aki megkezdi velük a közös munkát.

Leave a Comment