Az eredményekre fókuszálva: A Kogwheel csapatának sikeres csapatépítő tréningjei

Ha arról beszélek, hogy csapatépítő tréning, akkor sokaknak negatív és rossz élmények jutnak eszükbe. A kötelező jelleg, a kellemetlen hangulat és az időpocsékolás beárnyékolja a csapatépítésben rejlő lehetőségeket. Mint vállalatvezető, tudom, hogy léteznek olyan csapatok és szakemberek, akik képesek jól megvalósítani és hosszú távon is sikeresen végigvinni a csapatépítő tréningeket. Azonban megtalálni ezeket a megfelelő szolgáltatókat rendkívül nehéz. Elképzelésem szerint munkavállalók véleményére kell támaszkodnom, majd elégedettség esetén felkeresni azt a csapatot, akik vezették a tréninget.

Nagy örömömre nem kellett sokáig keresgélnem, mert egy családtagom ajánlására rábukkantam a Kogwheel csapatára. Azonnal felvettem velük a kapcsolatot, és nem kellett csalódnom. Biztos voltam abban, hogy hosszú távon együtt fogunk tudni dolgozni, és valóban minőségi és eredményorientált szolgáltatást kapok.

Most már csak azt bánom, hogy nem kerestem fel őket előbb. Egy év együttműködés után belátom, hogy jóval előrébb tartanánk a fejlődésben és az eredményekben. Mindenkinek bátran ajánlom őket, mert jelentősen javították a vállalati légkört, és a vezetőképzésük folyamatosan minőségi szakembereket biztosít a csapatok számára. Ez különösen nagy előny egy ekkora vállalatnál. Maximálisan elégedett vagyok velük és a szolgáltatásaik minőségével, és biztos vagyok benne, hogy mindenki, aki hozzájuk fordul, hasonlóképpen lesz megelégedve.

Leave a Comment