A kislányom legújabb csodabirodalma

A gyerekek mindig a család legnagyobb büszkeségei, iszonyatosan nagy örömöt és boldogságot hoznak az ember életébe, és ez nálunk sem volt másképp. De persze ha érkeznek, akkor egészen egyszerűen a feje tetejére áll minden. Mondanom sem kell, hogy például a kislányom születése előtt nekem is meg kellett emésztenem, hogy minden megváltozik nem csak körülöttem, hanem bizony önmagamban is. Egészen egyszerűen már nem ugyanazok a dolgok érdekeltek és teljesen máshol járnak a gondolataim mint annak előtte. És hát persze vettünk mindezek mellé egy kertes házat, mert nem szerettünk volna a panel rengetegben gyereket nevelni és belekezdtünk egy teljeskörű lakásfelújítás projektbe, ami valljuk meg őszintén, iszonyatosan nehéz feladat és egészen egyszerűen nem lehet rá felkészülni.

A legnagyobb feladat minden közt az volt, hogy megfelelő kivitelezőket találjunk, persze megfelelő áron is egyben. Elég sokat kellett válogatnunk, megmondom őszintén, de végül mind a gipszkartonozás, mind a szobafestés feladataira találtunk megfelelő szakember gárdát, akik iszonyatosan gyorsan és profi munkával elvégeztek minden felmerülő feladatot. A Genezisbau csapata egészen egyszerűen gyorsan, profi módon és hihetetlen gondos odafigyeléssel oldotta meg a feladatokat, amikért a mai napig hálásak vagyunk számukra, hiszen nem csak profi munkát végeztek, hanem a család legkisebb tagjának, a kislányomnak is hihetetlen nagy örömet okoztak a rózsaszín árnyalatainak különböző kombinációival készült szobájával.

Bárki számára csak ajánlani tudom ezt a csapatot, aki tényleg gyors rendelkezésre állást, profi és széles körű tapasztalattal rendelkező szakembereket, lelkiismeretes és gondos munkát szeretne magáénak tudni akár a festés, akár a gipszkarton munkák terültén. Biztos vagyok benne, hogy nem fogják megbánni ha felkeresik őket. Maradéktalanul elégedettek lesznek és gyönyörű lakást vagy házat kapnak a felújítási munkálatok elvégzése után.

Leave a Comment