A kislányom legnagyobb kedvence

Amikor a kislányom megszületett egészen egyszerűen a csillagok közt jártunk a férjemmel. Persze gondolom, hogy mindenki így van ezzel, és nem mi vagyunk az egyedüli szülők, akik teljesen odáig vannak a gyerekükért, de meg kell mondjam őszintén, hogy én még ilyen eufórikus állapotban sosem voltam. Boldog voltam, kiegyensúlyozott, és egyáltalán nem volt bennem semmi félelem. Egészen három napig annyira meseszerű volt az egész élet, hogy azt elmondani nem tudom. Persze aztán jött azért a fekete leves, az átvirrasztott éjszakák és sorolhatnám, de egyszerűen nálunk a gyerek vállalás sokkal jobban elmélyítette a kapcsolatunkat a férjemmel.

Persze azóta a kislányom már három éves, kész kis hölgy. El sem tudom mondani, hogy mennyire imádja a ruháimat, a cipőimet, azt hiszem a nővé válás számára nem lesz sem kihívás sem pedig nehéz feladat, mert már most megszégyenít néha ebben. Persze nála is jönnek elő azok a dolgok, amik ilyen korban szokásosak, például most nagyon fél a sötétben. Éppen ezért kerestünk neki valami olyan megoldást erre, hogy azért legyen fény a szobában éjszaka, de ne is világítson annyira, mert hát attól ugye pihenni nem tud normálisan az ember.

Hála a jó égnek az extrembazar oldalán a lámpa szekcióban meg is találtuk a tökéletes megoldást számára, mert imádja a lovakat és így persze három évesen az unikornist is, ezért rendeltünk neki egy világító unikornis lámpát, amit egyszerűen imád. Azóta semmi félelem érzete nincs, átalussza az éjszakát és kiegyensúlyozottan, boldogan ébred fel reggel. Ez a lámpa pedig nekem is annyira tetszik, hogy lehet több is lesz még belőle a végén a házban.

Leave a Comment