Ékszereim sikertörténete

Amikor kislány voltam akkor nagyon szerettem a nagymamámmal gyöngyöt fűzni. Mindig közösen alkottunk a pici gyöngyökből damillal valami ékszert. Karkötőt, nyakláncot, gyűrűt, később kisebb állat figurákat is tudtunk csinálni a rugalmas damil segítségével. Imádtam ennek az időszaknak minden percét. Nagyon meg volt a család döbbenve, hogy ennyire ügyesen bánok ezekkel a kis gyöngyökkel, és főleg, hogy ilyen türelmem van hozzá, mert bizony a kézművesség az egész családra nem volt jellemző, egyedül a nagyi csinált szeretettel saját kézzel készített ajándékokat, és hát mondanom sem kell, hogy rettenetesen élvezte, hogy végre van egy ember, aki partner ebben vele.

Ez a gyerekkori élmény úgy látszik felnőtt koromra is megmaradt, hiszen hobbiként elkezdtem egyedi készítésű drót ékszereket gyártani, amit ásványokkal díszítettem. El sem tudom mondani, hogy mennyire élvezem ezt a munkát. Kikapcsol teljesen és úgy érzem, a visszajelzések is azt mutatják, hogy bizony nem is rossz eredménnyel művelem ezt a kis hétvégi hobbit.

Ma már ott tartok, hogy ép egy termékfotózás részleteit szervezem le, hiszen kialakítok egy webshopot, ahol meg lehet venni ezeket a gyönyörű ékszereket, ehhez viszont szükség van nagyon profi képekre, hiszen a vendégkör már a fizikai termék helyett a képekkel találkozik, és azok alapján kell tudniuk eldönteni, hogy megnyeri – e a tetszésüket egy-egy darab, vagy épp egy egész szett. Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó képek fognak születni, mert a próbaképek engem levettek a lábamról. Így pedig abban is biztos vagyok, hogy a webshop is nagyon jól fog működni. Végre megfelelő platformja lesz ezeknek a gyönyörűségeknek. Már alig várom hogy megnyissuk és birtokba vegyék az érdeklődők.

Leave a Comment