Apple adás vétel? Segítek!

Most egy olyan dolgot fogok tenni, amit nem szoktam, ajánlani fogok egy kis csapatot, az almabazar csapatát. Számtalanszor látom ugyanis, hogy az emberek küszködnek azzal, hogy bármely apple terméküket lecseréljék, mert ezek az eszközök rendkívül időtállók, és senki sem szeretné a szeretett régi eszközt a polcon porosodni hagyni, vagy épp betenni a fiókba és rácsukni az ajtót, mert tudja jól, hogy ha már vesz egy újat, nagy valószínűséggel a régi csak ott fog állni, de nem fogja elővenni már sosem. De ugye értékesíteni nem szeretné, mert nagyon sok utánajárás, idő, egyeztetés és macera. Használt kereskedőnek pedig nem szeretné beadni, mert általában ezek a kereskedők nem igazán megbízhatók, és nagy esetben csak akkor vesznek be terméket, ha új eszközt náluk vásárol az ember, ami egyrészt nagyon nem szimpatikus, másrészt pedig azért veszélye is van, mert ki tudja, hogy azok a termékek ugye honnan származnak, teljesen legálisak-e, illetve maradéktalanul jól működnek-e.

Én éppen ezért szeretem ezt olyan keretek között végezni, amin nagyon látszik a szervezettség, a nyitott kommunikáció, a választási lehetőség, legyen szó új eszközről vagy régi eszköz értékesítéséről és a korrekt és nagyon pontos tájékoztatás.

Találkoztam nemrég egy csapattal, az almabazar.hu csapatával, akik apple adás vétel kapcsán tudnak segítséget nyújtani, legyen szó arról, hogy az ember új terméket szeretne vásárolni és a régit beadná értékesítésre számukra, vagy csak a használt terméket nyújtaná be hozzájuk, hogy új gazdát keressenek neki, esetleg használt eszközt vásárolna megbízható kézből, pontos információkkal, korrekt áron. Én tényleg nem nagyon szoktam ajánlani, de ők annyira nyitott kommunikációval és pontos megjelölésekkel, precizitással és szakértelemmel dolgoznak, nem mellesleg egy komoly szervíz támogatásával, hogy tényleg csak ajánlani tudom őket mindenkinek, aki apple termék adás vételével kapcsolatban szeretne segítséget kapni.

Leave a Comment